Over ons

Hallo en welkom op onze site. 

We zijn nog volop bezig de site vorm te geven waardoor er de komende weken steeds nieuwe zaken toegevoegd zullen worden.

Ik ben Jonathan Matray (40), gelukkig getrouwd met Stephanie (37) en samen hebben wij 2 kids: June (9) & Jax (6).  De cocktail van een pittig coronajaar, 15 jaar vastgoedervaring en een goede entourage zorgden in 2021 voor de oprichting van ons nieuw vastgoedkantoor: Immo Jux. 

Bij Immo Jux kan je terecht voor verhuur, verkoop, aankoopbegeleiding en plaatsbeschrijvingen en dit zowel voor residentieel vastgoed als voor bedrijfsvastgoed. Voor residentieel vastgoed zijn we actief in de provincie Antwerpen. Voor bedrijfsmatig vastgoed richten we ons op vastgoed langsheen de as Antwerpen-Brussel. 

De keuze om een kantoor te openen in Edegem (Buizegem) was snel gemaakt. Een leuke buurt met veel potentieel, vriendelijke mensen, een goede bereikbaarheid met voldoende gratis parking voor de deur, de sterke mix van lokale handelaars en tot slot ben ik geboren en getogen in deze wijk. 

Immo Jux werd opgericht om vastgoed anders te gaan benaderen. Wij stappen af van de torenhoge commissies en werken met vaste veel lagere prijzen zonder in te moeten boeten op service. Onze slogan,"vast een goede zet", zet deze vaste vergoeding dan ook in de verf. 

Mijn vrouw Stephanie is interieurstyliste en kan met haar passie voor interieur en architectuur zowel woningen als bedrijfspanden net dat extraatje geven waardoor deze sneller en beter verkocht of verhuurd kunnen worden. Ook voor homestaging kunnen jullie beroep op haar doen.

Bij ons draait het echt om u. Iedereen is voor ons gelijkwaardig. Persoonlijkheid, transparantie, klantgerichtheid, eerlijkheid en bescheidenheid zitten in ons DNA.


Immo Jux

Vast een goede zet.


Ontdek onze lanceringsvoorwaarden onder de rubriek 'onze diensten'.


Ons kantoor is gelegen te:

St-Goriksplein 8

2650 Edegem


Jonathan Matray

zaakvoerder

0475 23 05 78

hello@immojux.be


Wettelijke verplichtingen:


Jonathan Matray (vastgoedmakelaar-bemiddelaar

BIV 504.012 - België)


Immo Jux

JUX Real Estate BV

BTW BE0797.650.497

Derdenrekening Belfius BE10 0689 4160 5804


BA en borgstelling BIV via NV AXA Belgium
polisnummer 730.390.160

Aanvullende polis BA & beroepsaansprakelijkheid CIB via NV AXA Belgium

polisnummer 730.390.161)

Controle instantie en toezichthoudende autoriteit:

Beroepsinstituut  van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel.

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV.

BIV plichtenleer: www.biv.be


Lid van de Confederatie voor Immobiliënberoepen.

De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels van het CIB vindt u op www.cib.be